tag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post6840236046820890669..comments2022-03-02T09:26:38.968+02:00Comments on Sugar Coated Nothings: Домашен хумусБубаhttp://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-14454184863008882212011-10-01T08:34:11.652+03:002011-10-01T08:34:11.652+03:00Обожавам хумус :)
В началото го правех със суров и...Обожавам хумус :)<br />В началото го правех със суров и сварен от мен нахут,<br />а после по мързеливия начин :)<br />Само че намазвам дебело домашен хляб /питки/ :)<br />Пишеш, че нахута трябва да е дребен, а аз все търся много едър!<br />Има ли значение едрината?<br />Поздрави и хубав уикенд!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-49641439299599690582011-09-29T23:24:45.742+03:002011-09-29T23:24:45.742+03:00Елексирче, опитай, опитай- скоро ще вариш нахутени...Елексирче, опитай, опитай- скоро ще вариш нахутени зърна ми се струва, но хайде за начало пробвай по лесния начин :-) <br />Благодаря ти за комплиментите за снимката!<br />Кратък и успешен петък и прекрасен уикенд ти желая :-)Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-53858696994701085192011-09-29T22:38:22.695+03:002011-09-29T22:38:22.695+03:00Благодаря ,Еос. Ще ми бъде интересно да вида и тво...Благодаря ,Еос. Ще ми бъде интересно да вида и твоята рецепта, особено щом имаш вътрешен човек от първоизточника :-)<br /><br />Жани, права си- наистина разликата във вкуса е значителна. Правила съм и с консервиран, но разликата е огромна и е в полза на домашно сварения.<br /><br />Кейт, страшно ме заинтригува с рецептата за заления хумус- ще я очаквам с нетърпение в твоя блог. Благодаря ти!<br /><br />Лулу, щом си фенка, то е време да опиташ истинския вкус на домашния, пресен хумус- всичко от магазина, а често и от ресторанта, е бледо подобие. Благодаря ти за комплиментите!<br /><br />Мира, на кулинарна виртуозка като теб, която прави макарони със затворени очи и вързана дясна ръка се забранява от тук нататък да шмекерува с консервиран сбабичосан нахут. Ще останеш доволна от допълнителните усилия- обещавам. :-)<br /><br />Мина, време е и ти да станеш една от нас, т.е. хумусо- любителките. Хихи- благодаря за комплимента към текстурата на хумуса :-) <br />Тахан можеш да си вземеш навсякъде в големите магазини. Био тахан, който е наистина хубав има в Балев Био и другите био магазини, както и в Карфур, където също продават био версията.Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-31001627854574721232011-09-29T22:34:13.454+03:002011-09-29T22:34:13.454+03:00Бубка,хумусът не ме навежда на никакви вкусови пре...Бубка,хумусът не ме навежда на никакви вкусови представи,наистина не съм опитвала никога.<br />Но снимката ти е великолепна и предполага нещо много вкусно да е!А и като чета споделеното от теб,безспорно ще е така!<br />Може би първо ще пробвам с готово сварен,ако се "залюбим",ще избистряме процедурата още :).<br /><br />Спокойна нощ и усмихнат нов ден!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-10370436214591444162011-09-29T18:35:04.294+03:002011-09-29T18:35:04.294+03:00Никога не съм приготвяла хумус - все се каня - и в...Никога не съм приготвяла хумус - все се каня - и все не идва ред... Твоят изглежда невероятно "хомогенен и гладък:, Бубе - и адски изкусителен! Само един въпрос - от къде да си намеря тахан, моля, че май не съм виждала??<br /><br />Поздрави и приятна вечер :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-82608065775503481092011-09-28T23:30:00.737+03:002011-09-28T23:30:00.737+03:00Много обичам хумус и от време на време правя... ам...Много обичам хумус и от време на време правя... ама с готов нахут :) Досега не съм варила собственоръчно :) Много хубав пост, въведението ме накара де се усмихна :)Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-79455115519123135562011-09-28T10:58:11.524+03:002011-09-28T10:58:11.524+03:00Много обичам хумус, но с ръка на сърцето си призна...Много обичам хумус, но с ръка на сърцето си признавам, че никога не съм си правила домашен! Благодаря за рецептата и интересното и представяне!Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-12006876394717977242011-09-28T08:25:15.560+03:002011-09-28T08:25:15.560+03:00Бубинка,обичам хумус и имам една рецепта на един а...Бубинка,обичам хумус и имам една рецепта на един американец от арабски произход за зелен хумус!Ти ме подсети да я пусна!<br />Снимката е чудесна,а и хумуса,предполагам,че е станал вкусен!<br />Прегръдки и хубав ден!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-22699482882966495192011-09-28T02:11:35.979+03:002011-09-28T02:11:35.979+03:00Много вкусна разядка!Няма място за сравнение нахут...Много вкусна разядка!Няма място за сравнение нахут от консерва и прясно приготвения. <br />Поздрави!Жаниhttps://www.blogger.com/profile/06823866596704699474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-1830596501272681312011-09-27T23:32:36.562+03:002011-09-27T23:32:36.562+03:00Обожавам. Свекър ми е живял в Сирия няколко години...Обожавам. Свекър ми е живял в Сирия няколко години и бях чувала от него за хумус. В последно време и в бг стана доста популярен, но нашата рецепта открих на принципа проба грешка :) И наистина със собственоръчно сварен нахут е много по-вкусен.<br />Страхотна снимка! <br />Поздрави!Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.com