tag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post2327268343441237394..comments2022-03-02T09:26:38.968+02:00Comments on Sugar Coated Nothings: Неделното телешко печеноБубаhttp://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-3559767843054050362012-08-27T10:06:19.674+03:002012-08-27T10:06:19.674+03:00Винаги се радвам на хора, споделящи семейните ценн...Винаги се радвам на хора, споделящи семейните ценности и удоволствия. Дано останете доволни от избора си, ако се решите на тази рецепта :-)Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-18389930116820406082012-08-27T10:04:26.717+03:002012-08-27T10:04:26.717+03:00Живка, ако решиш да изневериш на традиционното тел...Живка, ако решиш да изневериш на традиционното телешко варено и да опиташ този вариант се надявам да останеш доволна- за мен по- вкусно телешко от това няма! Благодаря ти за хубавите думи :-)Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-34770399225559274142012-08-27T10:03:05.632+03:002012-08-27T10:03:05.632+03:00Отговорът ми не би могъл да е по- закъснял, но все...Отговорът ми не би могъл да е по- закъснял, но все пак след като едва сега го видях, да си кажа- не, не се завива- седи си само за да пази тавата, т.е.е може и без него, за да се избегне алуминия.Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-31355720425975032292012-08-16T16:28:39.624+03:002012-08-16T16:28:39.624+03:00Здравей,
Хареса ми увода на публикацията ти :) и ...Здравей,<br /><br />Хареса ми увода на публикацията ти :) и при нас неделната сбирка е нещо важно. :) <br />Ще имам в предвид рецептата и ще се възползвам някой път!<br /><br /><br />Поздрави и хубав ден!Марина и Георгиhttps://www.blogger.com/profile/08303453424122818249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-34113923668261628592012-01-08T17:39:01.384+02:002012-01-08T17:39:01.384+02:00Изглежда много вкусно, браво, да попитам само дали...Изглежда много вкусно, браво, да попитам само дали се завива с фолио месото при печенето или стои само отдолу да пази тавата.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-82738863092841904082011-10-06T17:51:41.411+03:002011-10-06T17:51:41.411+03:00Бубе,аз до сега телешкото съм то правила на варено...Бубе,аз до сега телешкото съм то правила на варено и до тук.Сега като гледам как изглежда при теб направо ми се прииска да изтичам до месарския магазин.И аз има от къде да си купувам хубаво месо и ще се поинтерисувам за това прекрасно телешко.Изглежда доста сочно и крехко.Благодаря за споделената рецепта-поздрави!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-71952163239293182422011-10-04T22:10:58.797+03:002011-10-04T22:10:58.797+03:00Аелис, благодаря. Дано ти допадне- сосът е много п...Аелис, благодаря. Дано ти допадне- сосът е много приятно допълнение към това месо, но може да бъде направен и към пилешко и свинско, като само трябва да си пригодиш вида вино и бульон за тях.<br /><br />Марияна, много се радвам, че си намерила интересни неща за себе си в публикацията. Дано не те подведа и останеш доволна.<br /><br />Дани, определено ще стане, но е риск- много, много често изглежда напълно готово, а все още е леко розово в средата си. Термометри вече се продават почти навсякъде и не са скъпи- добра идея е да имаш един- дали за телешко или за пуйка, все ще намериш повод да го забучиш в някоя мръвка.<br /><br />Кейт, благодаря ти, мила! Толкова нежна и сладка, както винаги. Дано ти допадне резултата и ни зарадваш отново с твоите изискани и толкова красиви снимки на ястия.<br /><br />Елексирче, благодаря! За поредна неделя не останахме гладни ;-) А чинийката да ти кажа- то тя е толкова впечатляваща, щото не е обикновена ми ти чиния, ами и тя е био, ако щеш вярвай :-)))))<br /><br />Мира, благодаря и на теб! Пустите му англичани знаят как да правят телешко. <br />Прекрасна седмица и на теб!<br /><br />Мони, да намериш наистина добро месо си е голяма драма. Ако нямате местен месар, който да те посъветва и да ти го подбере е почни руска рулетка всеки път. Аз намерих моите доставчици за месо и за сега не са имали провал, дано така и да продължат. Пожелавам ти да случиш на добро парче следващия път и да се насладите на наистина вкусно и крехко телешко, каквато и рецепта да подбереш за него.<br />Благодаря ти за милите комплименти и успешна и слънчева седмица!Бубаhttps://www.blogger.com/profile/04244885573380616943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-91473256020517594462011-10-04T09:08:09.231+03:002011-10-04T09:08:09.231+03:00Бубе, много обичам да готвя телешко, но както съм ...Бубе, много обичам да готвя телешко, но както съм писала и в други коментари, не мога да случа на хубаво месо.<br />Твоето изглежда страшно сочно, вкусно, крехко, невероятно е!:-)))<br />Снимките ти отново са трепач!<br />Сърдечна прегръдка и пожелания за хубава и усмихната седмица!:-))Monihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-87885712162482175952011-10-03T23:26:24.845+03:002011-10-03T23:26:24.845+03:00Бубе, страхотен неделен обед! Само мога да предпол...Бубе, страхотен неделен обед! Само мога да предположа колко крехко и сочно е станало телеешкото :)<br />Поздрави и хубава нова седмица!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-87600924436978364842011-10-03T16:55:42.946+03:002011-10-03T16:55:42.946+03:00Бубе,прекрасно блюдо си поднесла за неделния обяд!...Бубе,прекрасно блюдо си поднесла за неделния обяд!<br />Направо ми закъркори тумбака при вида на снимките!<br />Чинийката е впечатляваща!<br /><br />Хубава нова седмичка ти пожелавам,мила!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-21043867770787442742011-10-02T21:58:12.132+03:002011-10-02T21:58:12.132+03:00Буболинче,много обичам телешко,но никога не съм го...Буболинче,много обичам телешко,но никога не съм го приготвяла по този начин!Ще пробвам и ще докладвам със снимчици!<br />Твоето е станало невероятно,а снимките са невероятно стилни и красиви!<br />прегръщам те и ти пожелавам успешна нова седмица:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-15962471776132904762011-10-02T20:09:31.029+03:002011-10-02T20:09:31.029+03:00Обожавам телешко :)
Е,нямам термометър, но...ще ст...Обожавам телешко :)<br />Е,нямам термометър, но...ще стане!<br />Поздрави, Бубе!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-35685740223964358982011-10-02T19:59:28.064+03:002011-10-02T19:59:28.064+03:00Обичам да готвя телешко. Тази информация ми беше м...Обичам да готвя телешко. Тази информация ми беше много интересна и полезна! При вида на твоето няма как да не ти се доверя!Mариянаhttps://www.blogger.com/profile/10685297633469660370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459242811458524621.post-57043615583452410022011-10-02T19:56:26.437+03:002011-10-02T19:56:26.437+03:00Бубе, телешкото е любимото ми червено месо - твоет...Бубе, телешкото е любимото ми червено месо - твоето изглежда много, много сочно и вкусно.И този сос - не съм приготвяла такъв, ще го изпробвам:).Аелисhttps://www.blogger.com/profile/06898238846332435026noreply@blogger.com