понеделник, 11 април 2011 г.

Малки сладки....дрънкулки

Тази година пролетта ми се отразява по- творчески от всякога, а новата смесица между двете ми хобита е на път да създаде чудовище, в мое лице, което не може да спре да произвежда сладкиши във всякакви цветове, форми, размери и състав. И понеже идва лято и е важно да държим талията си под око, то трябва да пренасоча сладкишо-творческата си енергия в някоя по- безопасна за кантара ниша, каквато се оказаха моите "Сладкишени бижута".
За начало на тази студена, но пък слънчева и обещаваща седмица, искам да ви поднеса нова доза безопасни калории, този път в ролята на "arm candy" ;-)





Излишно е да казвам какво удоволствие ми доставя целия процес и колко много нови идеи се блъскат с лакти да видят бял свят, вие и сами ще го разберете, когато зарина блога си с такива неща.



Този път обаче обмислям много сериозно да бъда домакин на една игра с подаръче за някого от вече редовните си читатели, които не смеят да пишат тук, а скришом ми изпращят едни от най- милите думи и много основателни въпроси ;-). Все пак не е възпитано да водя блог, който все още не е направил съседско парти. Наградата ще бъде звездата на този пост, а самото събитие ще направя веднага щом разуча как работи програмата за произволен избор на коментар. 
Обещавам да не ми отнеме много време, а вие обещайте да не ме направите за смях, като се срамувате да пишете :-)))



Днес имах късмет и отделих кратко внимание на Random.org, така че заповядайте в първата приятелска игра с награда на SugarCoatedNothings! Формалните, но важни правила за събитието написах кратко и сухо ТУК , а огромното удоволствие от цялото giveaway party ще запазя за тази публикация, тъй като тя вече събра няколко коментара и то толкова мили и приятелски!

Успех на всички!

Прекрасна и успешна седмица!




15 коментара:

  1. Много сладурска гривничка :) От фимо ли правиш фигурките?
    Миналото лято си бях купила подобна, само че със шоколадови сладкишчета:)

    ОтговорИзтриване
  2. Смятах да оставя коментар още преди да узная за намеренията ти:)
    Та, поздравявам те за откритието ти, наистина чудесен начин да съчетаеш двете ти страсти! Очарователни бижута, закачливи, идейни, изпипани!
    Хубава седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Награда ли каза?:))) Много сладки и лъскавки дрънкулки, точно каквито лъвското ми сърчице обича. Като нищо да ме запалиш и по това си хоби:)) Хубава и усмихната седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. пу за мен сладоледа и поничката..леле сякаш всеки момент ще се разтопи от слънцето напичащо през прозореца ми..ммм
    е добре въздържах се за френските макарони..които между другото ми приличаха на някоя хрупкава,разтапяща се в устата сладка(но е така за не добре запознатите със кулинарията :) )
    та за тях се въздържах ,да пиша и да се изложа с написаното по горе за сладката..хахах но в тази гривна се ФлЮбих,като дете :)дете което вижда нещо на витрината и с две ръце се залепва за нея мечтаейки си за видяната играчка,и когато му я купят еееех не спира да го държи и дори спи с нея..и аз така не бих я свалила..Браво Бубе страхотно е..ааах знам каква е тази страст която те изгаря от вътре да твориш,и хилядите идей блъскащи се в главата,които чакат бял свят да ги види ;))
    Ти една фея на чудесата :))

    ОтговорИзтриване
  5. И аз като Ивейн, щях да пиша още преди да прочета до края, пък като разбрах и а подаръцииии... :))) Не ти трябва програма за избор на произволен коментар... хихихи... моя винаги е насреща. :))))
    Прекрасни гривни, а сладкишчетата са направо "да ги изям"! :)
    Фимо ли са наистина?

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви, момичета! Не ме виждате, но се усмихвам досущ като Чеширския котарак- от ухо до ухо, от вашите думи! Радвам се, ви харесва новото ми хоби и ще съм много щастлива да видя и ваши творби в тази сфера скоро, особено щом аз ще съм ви мотиваторът! Да, от фимо са дрънкулките- това се оказва особено заразно занимание, след като измести за кратко и тортите дори.
    Щастлива съм и че ще споделя именно с вас първото си Giveaway (защо на български няма такава хубава дума за този тип неща?! Простете bulglish-a ми). Успех и дано победителката хареса наградата си!

    ОтговорИзтриване
  7. Ей, Бубе как да пиша коментари... като думи нямам с които да възхваля жена като теб...то не бяха украси за детски и други партита, уникални торти, сладки, здравословни и не чак толкова ястия,прекрасни анонси, тояни коментари, бижута и ...какво още може да очакваме от само една жена?
    ...и то каква ЖЕНА...винаги перфектна
    ...и в делата и във външността си и в мислите си, а и да не забравяме двете прекрасни малки принцеси, които май никак не са лесни...ти сън ли си или те има(би казал поета)...представям си с каква енергия зарежда един обикновен разговор с теб...бъди себе си...Благодаря ти, че те има ...

    p.s. petya_plo@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Смятам,че това бижу ще отива много на тънката ми гола китка. :))))) А и в Ибей попаднах на ключодържател с подобно къпкейкче и смятам да се сдобия и с него. ;)
    Сега по същество-наистина страхотно си се справила с изработката.Който си го може,си го може.:) Ще чакам с нетърпение и другите блъскащи се идеи!
    Лили-pebs

    ОтговорИзтриване
  9. @ Анонимен (petya_plo@abv.bg)- на Първо място искам да благодаря за всичко, което каза по мои адрес. Думите ти истински ласкаят женската ми душа и много силно ме трогнаха!!!
    Искам само да те помоля да публикуваш с редакция или като допълнение друг пост с името ти, а не Анонимен, защото така не отговаря на зададените правила да бъде явен последовател на блога, а ще бъде жалко за такова нещо да не мога да те включа в тегленето на победителя!

    ОтговорИзтриване
  10. Петя Дончева15 април 2011 г. в 23:05

    Благодаря ти Бубе, че си загрижена за моето участие...аз честно казано не знам дали бих се накиприла с тази гривна, която е страхотна наистина, но по би подхождала на някоя малка детска мъничка ръчичка, а аз за съжаление имам две момчета...повода беше просто да ти пиша, за да те подкрепя да продължаваш в същия дух, защото си една силна ЖЕНА, която може и трябва да продължава да се изявява...(ако пак съм анонимна не се притеснявай...мисията за мен е изпълнена...не те лаская... написала съм ти неща за които все когато е трябвало не ми е оставало време да го направя...е сега го сторих)

    ОтговорИзтриване
  11. Милейди, мила аз съм първия ти последовател чрез Blog Lovin` :) Mного е удобна тази платформа, за да следва човек, всичките си любими блогове накуп.

    Успех със страхотните бижута!

    ОтговорИзтриване
  12. Здрасти Бубе :)
    Аз пък пиша не за наградата, а с молба. Предвид наближаващите Великденски празници дали би споделила рецепта за козунак :) Сещам се за едни снимки на едно такова прекрасно твое произведение с бадеми и стафиди, разпукана коричка и захар! И тъй-като из нета рецепти много, бих те помолила да споделиш твоята - защото резултатът е възхитителен! Пък както съм чувала и мнооогооо вкусен :) Благодаря предварително! :)

    ОтговорИзтриване
  13. Mileto-Pileto , рецептата за козунак е вече в кулинарния ми блог, специално за теб :-)

    ОтговорИзтриване
  14. :) Благодаря! Христос Воскресе! Дано донесе на всички здраве и светлина в душите :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...