събота, 30 април 2011 г.

Малко макарони опаковани с черна панделка

Бижутерските ми занимания продължават, макар да нямах много време за такива неща покрай празниците и последвалите ги делници.
За личната ми колекция успях да направя само едно мъничко...е, добре де, не е съвсем мъничко, пръстенче, което отдавна исках да имам. Доволна съм от резултата и вече няколко пъти го разхождам с мен, но ще трябва да си направя и още цветове от него, защото е много момичешко и кокетно и се нареди сред любимите ми аксесоари, особено в компанията на тясна рокля.


Размерът пак е с повече Х-ве отпред, но се отнесох и не снимах пръстена на ръката си. Ще го направя обаче, защото това му е половината чар.

Другата част от дрънкулките реално няма да ви изненадат- вече сте виждали прототипа им


Тези са за две прекрасни дами, които изявиха силно желание за такава- а както е известно аз съм отзивчива млада жена, която споделя щастието си на драго сърце. И съм скромна, но не ми личи!

Все още не са завършени с верижки, но са толкова сладки, че не можах да не ги снимам още топли от фурната....


 Мъничкото бебе макаронче е за мен! То ще се възкачи на пръстен с още нещичко, за да прави компания на големия макарон, който почти не мога да сваля от врата си последно време.


Имах желание за повече бижута, но май преди голямата ни отпуска няма да имам време, така че ще останат в бъдещите планове.

За сметка на това обаче се надявам преди заминаването да успея да довърша публикацията, която подготвям в момента, за декорирането на сладки и на която разчитам да ви държи заети докато се завърна с нови творчески проекти :-)

2 коментара:

  1. Много е красиво!!!!!! Но не ми казвай, че ще го ядеш?!

    ОтговорИзтриване
  2. :-) Благодаря, Дани! Колкото и да съм необуздана в лакомията си, тези не мога да изям колкото и да искам. Но пък определено този тип бижута действат зле на фигурата, защото непрекъснато са там, пред очите ти, и те изкушават, напомнят за нещо сладко...Лоша работа!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...