Ако до вчера някой ме бе попитал дали някога ще имам блог с нещо повече от вид на рецептурник, щях да отговоря твърдо и категорично "Не!", защото това просто не е за мен. Не съм литературна личност, не съм особено словоохотлива в писмен вид и още по- малко съм добър разказвач. За това и подхождам така предпазливо към започването на този блог , а ако трябва да съм напълно честна и неколкократно обмислях да се откажа , но имам една...е, нека са две големи, неутолими страсти, които еднички са в състояние да ме накарат да пиша и това са сладкарството и организирането на празници. Тези две, прекрасно съчетани по стечение на обстоятелствата неща, са и мотивът ми да започна този блог. А и не обичам да се отказвам....Никога не се отказвам всъщност, така че просто нямам избор и ще споделям тук моите обилно захаросани, силно сиропирани, тематично декорирани, детайлно организирани страсти, като се надявам да успея да ви подаря поне частица от моя захарно- покрит свят!
сряда, 10 ноември 2010 г.
Началото...
Това е може би петия път, когато трия и започвам от начало, в желанието си да напиша по най- добрия "блогърски" начин първата си публикация. За сега не мога да кажа, че постигам успех....
Ако до вчера някой ме бе попитал дали някога ще имам блог с нещо повече от вид на рецептурник, щях да отговоря твърдо и категорично "Не!", защото това просто не е за мен. Не съм литературна личност, не съм особено словоохотлива в писмен вид и още по- малко съм добър разказвач. За това и подхождам така предпазливо към започването на този блог , а ако трябва да съм напълно честна и неколкократно обмислях да се откажа , но имам една...е, нека са две големи, неутолими страсти, които еднички са в състояние да ме накарат да пиша и това са сладкарството и организирането на празници. Тези две, прекрасно съчетани по стечение на обстоятелствата неща, са и мотивът ми да започна този блог. А и не обичам да се отказвам....Никога не се отказвам всъщност, така че просто нямам избор и ще споделям тук моите обилно захаросани, силно сиропирани, тематично декорирани, детайлно организирани страсти, като се надявам да успея да ви подаря поне частица от моя захарно- покрит свят!
Ако до вчера някой ме бе попитал дали някога ще имам блог с нещо повече от вид на рецептурник, щях да отговоря твърдо и категорично "Не!", защото това просто не е за мен. Не съм литературна личност, не съм особено словоохотлива в писмен вид и още по- малко съм добър разказвач. За това и подхождам така предпазливо към започването на този блог , а ако трябва да съм напълно честна и неколкократно обмислях да се откажа , но имам една...е, нека са две големи, неутолими страсти, които еднички са в състояние да ме накарат да пиша и това са сладкарството и организирането на празници. Тези две, прекрасно съчетани по стечение на обстоятелствата неща, са и мотивът ми да започна този блог. А и не обичам да се отказвам....Никога не се отказвам всъщност, така че просто нямам избор и ще споделям тук моите обилно захаросани, силно сиропирани, тематично декорирани, детайлно организирани страсти, като се надявам да успея да ви подаря поне частица от моя захарно- покрит свят!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Наслука!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Ивейн! От талант като теб пожеланието е безценно!
ОтговорИзтриванепишете, страхотно ви се получава,чакам с нетърпение всяка публикация.......и по-често
ОтговорИзтриванепишете, страхотно е, чакам с интерес всяка публикация и .....по-честичко
ОтговорИзтриване