четвъртък, 1 март 2012 г.

Бели и червени...

Честита Баба Марта в последните минути на почти отминалия празник! Да сте здрави и разумни, всичко друго ще се нареди само.

Тази година изцяло изостанах в подготовката за този празник, което всъщност не ме затормози особено много, имайки предвид цялостната ми гледна точка към него, която вече съм споделяла, но пък е кофти да останеш без нещо пъстро за децата, за това като една дисциплинирана и всеотдайна майка (споменах ли и скромна...) до късните часове на нощта подготвях бяло- червените дрешки, мартеничките за децата и възпитателките в градината и реших, че не е честно да няма и нещичко поне от "мама с любов", за това им направих набързо едни диадемки- мартенички, които да завършат първомартенските им тоалети.

Скромно, но пък от сърце, за това ще поздравя и Вас с моите "мартенички" , а ако все пак изпитвате глад за нещо сладко и логично сте го очаквали от мен, то отскочете до миналогодишните ми мартеници ТУК  като опит да компенсирам разочарованието.


 

По- късата бе за малкото човече, а по- дългата за кака, но подозирам, че ще подкъся и нея, защото въпреки ефирната визия би рискувала очите си, ако я носи по- често от веднъж годишно.

Надявам се празникът е бил превъзходен за ценящите го и сте събрали купища красиви ръчно изработени мартенички, които са Ви донесли много положителни емоции днес!


12 коментара:

  1. Бубе,честита Баба Марта!
    Да сте здрави, весели и засмени!Скромността не е достойно качество, това е начин да прикриеш липсата на такова...:-)))беше казал май някой...
    Представям си какво си правила и идеята за тези диадемки, с които да изненадаш децата е чудесна!Вярвам, че са се чувствали много специални и красиви!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни диадеми! Малките дами със сигурност са били много щастливи!

    ОтговорИзтриване
  3. Бубе, честита баба Марта! Прекрасни диадемки си направила ! Много ме впечатлиха!!!
    Сърдечни пожелания за един много красив месец март и поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Докато изчета и миналогодишния мартенски пост /аз обичам да чета възгледи встрани от общоприетите настроения и бях сигурна, че това ще е нещо различно ;-)/ вече мина полунощ в повечето части на земното кълбо, но все пак ще кажа честита Баба Марта и ще ти пожелая много здраве, нищо че не вярваш в силата на мартеницата. Ако трябва да бъда честна и аз не съм никак суеверна... 21-ви век е все пак ;-), но традицията внася цвят и различност в ежедневието, а май и допълнително полагане на усилия от страна на добрите майки :-)... Страхотни диадеми-мартеници си направила, Буба!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита баб Марта, Бубе! Бели, червени и засмени! Диадемите са чудесни!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  6. Много са елегантни, чудесна идея и прекрасна работа, Буба!
    И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
    Сърдечни пожелания за здраве и късмет, много щастие и сбъднати мечти, Диана

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Баба Марта Бубе и на теб и цялото ти семейство :))Здрави,румени и засмени :)) Много бих искала да видя прекрасните ти принцески с диадемнките и червено-белите дрешки :))Сигурна съм че са били прекрасни :))

    ОтговорИзтриване
  8. Честита баба Марта! Здраве и щастие! Тези мартенички са уникални! А миналогодишните също, а и много вкусни!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита Баба Марта! Макар и да не ти въздейства магически този празник, виж какви магически диадемки си сътворила? Значи все пак те е омагьосала добрата адашка;))))
    Саксийката е супер- и аз имам същата и моята е още празна;))))))

    Хубави почивни дни, Буба!

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря Ви, прекрасни дами! Лек и незабравим уикенд пожелавам на всяка от вас и весело посрещане на утрешния празник!

    ОтговорИзтриване
  11. Супер панделки,Бубе!
    Пак си накиприла малките сладурки и със сигеронст са мили много кокетни!
    Нека баба Марта им донесе много здраве и радост,а на теб и още много вдъхновение да твориш!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Елексирче! Прекрасни пожелания :-)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...