събота, 13 ноември 2010 г.

Торта Лебедово езеро

Ето една торта от това лято, която отново бе посветена на балета и по- конкретно на постановката, в която игра роля дъщеря ми. Лебедово езеро е един великолепен балет, който лесно пленява дори и не особено големите привърженици на балетното изкуство. Още по- пленително е , когато тези тежки за изпълнение роли са поверени на начинаещите мънички балерини. Притеснението, вълнението в очите им, добре тренираните движения, репетирани толкова дълго и изпълнени с толкова старание, но и притеснение на сцената са просто великолепни и незабравими, особено за една майка. Това бе първата сценична изява на моето дете и тя и аз се вълнувахме дълго преди и след събитието. Бе напълно предвидимо каква торта ще поиска тя за  именния си ден, който бе малко след представлението и тя все още играеше ролята си на черен лебед вкъщи ежедневно. 
Балерините ми в лице са по- скоро лелки с прекомерно много грим, отколкото деца, но като за първи опит за моделиране на хора бяха задоволителни.


А това е долният етаж на тортата в разрез- първата ми торта-дъга и определено моя фаворитка за пъстроцветни детски партита!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...