неделя, 2 януари 2011 г.

Още малко закъснели коледни сладки....

Поради множество премеждия, далеч от захарните ми планове, изостанах сериозно с планираните коледни подвизи. За това и съвсем скромно ще покажа само опашката на първата част от коледни бисквити, които вече направиха своя дебют тук.


Това са другата част от за първа година харесаните меденки, които не станаха много меки поради късното си приготвяне, но пък поне бяха вкусни, макар да имат повече агаве от колкото мед в себе си.....Може би трябва справедливо да ги преименувам на агавенки или поне фалшиви меденки....С тях най- сетне успях и да се разбера с блестящия прашец, който до скоро изглеждаше повече прашец, от колко блестящ поради неопитната ми работа с него, но от тук насетне се надявам да сме в добри отношения с него и да заблестят още много сладки....А тези тук са джинджифиловите бисквити с меласа, който вече показах със Снежковците.


Разбира се, в общата армия от сладки не бяха подминати и ежегодните присъстващиТова е една от кутиите с очакващите разкрасяване сладки, които следват в лоши снимки в готов вид...Линцерови сладки


Сладки шоколадови трюфелиМоже да е малко, но е от сърце, както са казали хората....Дори и само с тези сладки Коледа не ни лиши от очарованието си и благосклонно затрупа под дебел сняг проблемите ни, като и тази година отново изпълни къщата с весел детски глъч, много топлина и празнични аромати. Дано и вашата Коледа е била не по- малко магическа и неповторима, трапезата обсипана с вкусни блюда и сладкиши и най- важното- най- скъпите ви хора са споделили тези мигове с вас!


Честита Коледа!!!

2 коментара:

 1. Бубе, коледните ти сладки са невероятни! Поздравявам те! Страхотен блог, веднага се абонирам за него! :)
  Поздрави
  Маги

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти за милите думи, Маги! Радвам се, че си намерила интересни за теб неща тук и се надявам в бъдеще да мога по- често да споделям творческите си пътешествия- за сега блогът е доста поизоставен, което е несправедливо към артистичната ми страна.
  С огромно удоволствие разгледах твоя блог и съм възхитена от всичко видяно там! Още от форума съм твоя фенка, но не знам защо до сега не съм била на гости в блога ти. Грешката е поправена и вече съм твоя редовна гостенка :-)

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...